onsdag den 3. august 2011

Tinkatolli

Det er jo ikke alle computerspil til børn der er udviklet af grumme, kyniske bagmænd der udelukkende er ude på at franarre børnene penge, fordumme dem og tage deres sjæl fra dem. Ind i mellem falder man over ret så idealistiske udviklere der ønsker at gøre de barnlige spillere klogere, mere kreative og få dem ud at røre sig. 

Den ret udanske, men dansk-baserede, trio bag Tinkatolli har netop den slags ambitioner for de børn der skal spille Tinkatolli


Umiddelbart lader spillet til at have en traditionel online spil del som er kombineret med en såkaldt scrapbook, hvor man kan dokumentere sine offline aktiviteter indenfor kategorierne Think (hvilket kunne været at lave sine lektier), Move (hvilket kunne være at løbe en tur), Make (hvilket kunne være at skabe ting ud af feks affald) og Give (hvilket kunne være at hjælpe sine forældre med at luge)

Især Make-delen kan komme til at blive en del af online-spillet, idet en del af online spillet er at skabe nye ting ud af affald. Hvis den ting man har lavet i den virkelige verden og uploadet til scrapbook'en er tilstrækkelig god bliver den gjort til en del af det, man kan skabe i det online spil.

Tinkatollio er stadig kun i en betaversion, men det er muligt at skabe sin egen Tinka og melde sig til at prøve betaversionen
Ingen kommentarer:

Send en kommentar