torsdag den 1. september 2011

Verdens første QR-kode supermarked

Korea (Bla Samsungs hjemland) er rimelig langt fremme mht mobilteknologi. Hvis man kombinerer denne mobilteknologi med supermarkedkæden Tesco, så får man åbenbart QR-kode supermarkedet.Ifølge Tesco er koreanere de næstmest arbejdende mennesker i verden (antager kineserne er nr 1?) og ind i mellem er der bare ikke tid til at komme i supermarkedet. Det er jo noget værre noget. Især for Tesco der slås med den lokale supermarkedskæde E-mart om at være nr. 1 på det koreanske marked. Så i stedet for, at koreanerne skal komme til Tesco, kommer Tesco nu til dem (samme historie som den med Mohammed og bjerget)

Tesco har altså søsat et supermarked på en befærdet togstation, hvor man med sin telefon kan købe ind via QR kode-skannere. Et billede af varerne er sat op på væggen med en tilhørende QR kode, som man skanner ind med sin telefon. Det står ikke helt lysende klart hvordan, men koreanerne kan åbenbart betale for varerne over telefonen og få varerne bragt hjem til sig selv.

Man kan måske spørge sig selv hvorfor koreanerne ikke bare handler over nettet, men da arbejder de nok. Så det eneste tidspunkt hvor de ikke arbejder men kan handle er når de venter på undergrunden.

Indtil nu fungerer supermarkedet kun til Android.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar