fredag den 23. september 2011

M'apping

Ind i mellem kan man godt have en fornemmelse af, at folk samler på apps ligesom man i gamle dage samlede på klistermærker og brevpapir (og glansbilleder og sten og frimærker og perler og viskelædre hvis man var en samlernørd som jeg var. Nu samler jeg overhovedet ikke. Har tilfældigvis bare mange ting)

Mht apps kan jeg sagtens følge, at man samler inspiration. Det gør jeg også. Jeg spørger stort set alle jeg møder, hvilke apps de bruger. Og så deler jeg gladeligt ud af mine erfaringer. Senest har min svigerinde været meget taknemmelig for at få et par app tips (ikke mindst etilbudsavis så hun ved, hvor hun kan købe de billigste bleer til sin sunde og raske dreng på 6 måneder (der åbenbart syntes han fik for lidt at spise, så han gik i gang med Ikea kataloget...ja ja, hver sin smag))

Men der kan jo være lidt langt mellem snapsene ude på det der app marked, og bare fordi man har fundet et par stykker der duer, så gør de det ikke alle sammen. Jeg ved ikke, om man på et tidspunkt kommer til at specialisere sig i et par bestemte kategorier, så man feks kun gør det i sociale medie-apps, motions-apps og rejseguide-apps eller om man bare vil fortsætte (som jeg hele tiden har gjort) med at prøve det hele og have lidt af hvert.

Hvis man er typen der vil specialisere sig kan man bruge app'en Discovr som genkender de apps man allerede kender og linker dem til lignende apps som man så kan undersøge om er noget for en. Man kan sige, at app'en mapper en form for landkort over apps for en.
App'en findes til iPhone og iPad her og koster 18 kr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar