fredag den 9. september 2011

Not so international

I denne her elektroniske, standardiserede verden som hedder sådan noget som Outlook, Google og Apple, kan det ind i mellem være lidt svært at finde ud af, hvornår Storebededagsferien egentlig falder i 2012. De store stjerner blandt helligdagene så som jul og påske er som regel med, men de der mere hemmelige, lokale er sjældent med. Og selvom resten af verden måske ikke gør det, så sætter jeg altså pris på helligdagene i Danmark. (Kan godt være resten af verden ikke holder fri de dage, men det gør jeg altså)

Det er måske også derfor Kalender + er en af de mest downloadede apps i år.

Ud over danske helligdage kan man også vælge at kalenderen skal vise ugenumre (hvilket de heller ikke gør det så meget i ude i resten af verden) Man kan også vælge at tilføje skoleferier for noget der ligner alle kommuner i Danmark (man kan godt nøjes med at vælge en enkelt kommunes ferier) plus kalendre for forskellige sportsbegivenheder og musikfestivaller.

App'en virker fint men for hver gang man skal tilføje en type mærkedage eller uge numre skal man klikke først "Abonner" og derefter "OK". Det virker på en måde en lille smule omstændigt

App'en koster 12 kr til Apple

Ingen kommentarer:

Send en kommentar