mandag den 20. juni 2011

Endomondo sportsapp

Jeg tror de fleste (der kender Endomondo) kender Endomondo som en løbe-app men det er jo faktisk en altmulig-app - indenfor sport vel at mærke. Og så er det en danskudviklet app.


Hos nogle af os er sofakartoffelgenet måske liiiiiidt mere udtalt end sportsnørdsgenet, og så kan det til tider være lidt svært at finde motivation til motion. Men en del af motivationen kan måske ligge i at have en app der tracker hvor god man er. Det er jo altså meget fedt feks at se, at man har løbet 21 km i denne uge og cyklet 90 km og hvor hurtigt man har gjort det vha indbygget ur og GPS. Desuden kan man få sin løbe/gå/ski/cykel/ride-ruter markeret på et kort.

Endomondofolkene siger selv om deres app: Endomondo focuses on community first and that is one thing that makes us different from the rest of the mobile fitness apps. Og communitydelen skulle åbenbart virke ekstra motiverende, hvilket man kun skal være en lille bitte smule konkurrence-orineteret for at sætte sig ind i. (Fedt at kunne se på Facebook, at man har løbet 3 km længere og meget hurtigere end købmandens Henning i denne uge)

Én ting er dog at forlade sofaen, en anden ting er at blive ved med at løbe de 5 km man har sat sig for selvom det blæser eller regner eller man får sit hår i øjene eller man er kommet i tanke om nogle mails man faktisk skulle have skrevet. Her kan Endomondo søreme også hjælpe. I app'en ligger der nemlig præfabrikerede peptalks til at holde en gående (eller løbende eller hvad man nu har gang i).

Som sagt tidligere, er Endomondo nærmest en altmulig app, og man kan således også udregne kalorieforbrug og tilkoble pulsmåler for lige at krydre sin sportstatistik lidt yderligere

Ingen kommentarer:

Send en kommentar