torsdag den 9. juni 2011

Smartdrop - drop din gamle mobil

Smartdrop siger om sig selv: En mobiltelefon behøver ikke at ende på en losseplads og belaste miljøet. Smartdrop vil gerne fremme ansvarlig håndtering af brugt elektronik. Derfor tilbyder vi som de første i Danmark at du kan genbruge din gamle mobiltelefon og samtidig få penge for den.


Jeg vil tro, at mange - ligesom jeg - har en hel del gamle mobiltelefoner liggende. Udviklingen går så hurtigt og mobiltelefoner er så relativt billige, at når man selv er blevet træt af en telefon, så er resten af ens omgangskreds sandsynligvis lige så lidt interesseret i den. Men derfor kan den jo godt fungere fint og være til glæde for fattige mennesker andre steder i verden.Det er lidt sjovt, at Smartdrop i modsætning til, hvordan det normalt er med godgørende formål, faktisk giver en penge for ens gamle mobiltelefon. Men det må de jo selv om.

Umiddelbart virker det ekstremt ligetil at sælge sin mobil videre til Smartdrop. Det eneste der kræves af en er faktisk blot, at man registrerer sin telefon (her kan det selvfølgelig godt være noget af en udfordring at huske modellen af ens ældgamle Nokia men det er trods alt et overstigeligt problem) og så putter den i postkassen når man får tilsendt en kuvert af Smartdrop.

2 kommentarer:

  1. Ej den post jeg ville have kommenteret på er her ikke mere. Men iPhone vidoen var sjov og skræmmende at nogle har det sådan! Jeg er selv apple fan, men pt er min telefon HTC og det er sq et dårligt valg når ens computer er fra den anden side. De taler jo overhovedet ikke sammen!

    Men Smartdrop er meget smart. Jeg tror jeg må ind i skuffen og rode efter telefoner..

    SvarSlet
  2. Jeg tror det indlæg du har set kom på senere i dag. Apples produkter spiller jo supergodt sammen så jeg kan godt forestille mig, at der er noget der halter lidt, hvis man kombinerer HTC og Mac. På den anden side kan Android altså også nogle fine ting. Jeg er feks helt vild med "speak to text" funktionaliteten

    SvarSlet