søndag den 19. juni 2011

Roomservice.dk

Første gang jeg hørte om Roomservice (som efterhånden er en gammel traver) syntes jeg, det lød ret så tåbeligt og unødvendigt. Konceptet skulle være, at man kunne bestille restaurantmad hjem til sig selv feks når man havde gæster. For mig lød konceptet som noget der satte sig lige præcis mellem to stole. Jeg mente, at man da bare kunne gå på restaurant hvis man ville have restaurantmad og hvis man skulle have gæster kunne man da lige så godt lave maden selv.


Men efter at have prøvet det et par gange er jeg nu overbevist. Det var altså en helt anderledes aften, den aften vi havde gæster og værtinden rent faktisk kunne være til stede i stedet for at svede ude i køkkenet og hele tiden undervejs i forretten skæve til uret. Det var bare noget med at hygge sig og lige arrangere på nogle fade, da den færdige mad ringede på døren på det aftalte tidspunkt.

Min kærestes nevø er en rask dreng der hellere vil løbe rundt og larme eller sidde og se DVD end at sidde stille ved et restaurantsbord. Så når vi spiser med nevøen og hans forældre passer det vældig godt at restauranten kommer til os i stedet for, at vi kommer til restauranten og generer alle de andre gæster.

Desuden kan man jo også bruge Roomservice som helt almindeligt take away

3 kommentarer:

 1. Det lyder jo næsten som en kopi af Just-eat. De tilbyder også at man bestiller fra restauranter (selvom pizzariaer er deres primære gruppe). Hvad adskiller Roomservice fra Just-eat?

  Iøvrigt håber jeg ikke at i bestilte fra Meyers Køkken!

  SvarSlet
 2. Hov, det sidste link skulle have været dette.

  SvarSlet
 3. Jeg tror Roomservice er en tand mere restaurant-agtigt end Just Eat men basically er det jo det samme: Mad der bliver leveret

  SvarSlet