tirsdag den 21. juni 2011

Gadgets i Japan

Japan er nærmest kendt som arnestedet for gadgets - og især det område i Tokyo der hedder Akihabara og det er da også sandt, at man kan købe rigtig mange forskellige gadgets der. Men på en eller anden måde levede Akihabara ikke helt op til mine forventninger om gadgets i Japan. Det var lidt for meget ledninger og skruer og lidt for lidt robotter og ting der kunne skifte farve. Men klart et besøg værd.

Til gengæld levede den overdimensionerede legetøjsbutik Kiddyland i Harajuku op til forventningerne omkring gadgets i Japan. Der er simpelthen et inferno af larm når man træder ind i Kiddyland og så er det ellers bare med at gå i gang med at inspicere de 6 etager med lir og legetøj (bla ret så mange bamser).

Bic Camera i bla Ginza er et fint sted at tage en runde for lige at orientere sig om hvad der er nyt og happening indenfor gadgets i Japan. Som regel er det en lille smule billigere at købe gadgets som kun har japanske instruktioner (feks i kameraer) men jeg har altid ment, at det var bedre at betale lidt ekstra og så til gengæld være i stand til at bruge alle de funktionaliteter der er i gadget'en.
Er man i Tokyo og har man bare den mindste snert af interesse for gadgets skal man tage et smut i Sony Building i Ginza. Man skal dog være mere end almindeligt standhaftig for ikke at komme til at købe noget. De har bare nogle meget, meget lækre ting og præsenterer dem på en overordentlig kundevenlig måde.

Listen her er naturligvis ikke udtømmende og der er masser af andre steder, hvor man kan gøre gode gadgetskøb i Japan

3 kommentarer:

 1. Desværre er Sony Building dog fyldt med trapper, så personligt varede det under 10min for mit vedkommende :(

  Kiddyland kom vi forbi kl 20:56, så... droppede den (nok meget godt også :$)

  SvarSlet
 2. nu kan jeg ikke huske det, men er der ingen elevatorer i Sony bygningen? I har nok undersøgt det, så det er der vel ikke

  SvarSlet
 3. De har ellers mange lækre ting der. Men det har de jo så mange steder i Japan :-)

  SvarSlet