tirsdag den 28. juni 2011

Sikker online browsing for børn på telefonen

Har du nogen sinde tænkt på, at når dine børn bruger din smartphone eller din tablet til at surfe på nettet, så har de adgang til fuldstændig det samme skrammel som de har adgang til fra din computer? Hvor du dog har lagt forskellige filtre ind for at beskytte dem.

Noget af det fantastiske ved smartphones og tablets er, at det er så intuitivt, at selv små børn umiddelbart kan finde ud af at bruge dem. Men smartphones og tablets med internetadgang giver jo også adgang til ting små børn ikke bør se.

Firmaet Mobicip har udviklet Mobicip Safe Browser til iPhone, iPad og iPod Touch der ligner Safari men selvfølgelig slet ikke er det.

Man kan sætte filteret op til den aldersgruppe ens børn nu har og så tilpasses det, der kan ses på telefonen  til denne aldersgruppe. For at undgå, at børn kommer til at se ting på internettet der ikke er passende for deres aldersgruppe har Mobicip dels kategoriseret mange sites men udfører også real time analyser af det materiale børnene forsøger at få adgang til. Det gælder i øvrigt også for youtube-videoer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar