mandag den 7. november 2011

Lisbeth Salander og tynde telefoner

Fredag aften i forbindelse med noget julebryg udbryder min søsters veninde: Ej! Hvor er det en smart telefon du har! Hvis HTC telefoner var en kvinde-type, så var de nok ikke den slags der jævnligt blev piftet efter på gaden. Nogle af dem kunne måske nok nærmere sammenlignes med en Lisbeth Salander end med Paris Hilton. Så derfor blev min HTC og jeg lidt glade, da vi fik et umiddelbart og spontant kompliment - og oven i købet fra en iPhone bruger.

Det hun syntes var superfedt ved telefonen var den store skærm. Det er jo næsten en tablet, sagde hun. Og det har hun da helt ret i. Og det ER simpelthen også virkelig fedt med en stor skærm.

Jeg har tidligere skrevet lidt om telefoner med fuldt qwerty tastatur (og for en gammel Blackberry pige ER det altså svært ikke at have fuldt tastatur men hvis jeg skulle vælge telefon nu, tror jeg, jeg ville prioritere features som skærmens størrelse og telefonens tyndhed.


HTC Sensation er nok den mest nørdede af de 3 telefoner, men hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg ikke, det er 100% berettiget. Jeg er skiftet fra en iPhone 4 til en Sensation og synes godt man kan fornemme, at HTC har en rimeligt meget højere frekvens af nye modeller på markedet end Apple har. Der er ikke noget galt med iPhonen, men med hensyn til det, der tidligere har været deres adelsmærke, brugervenligheden, så bliver de altså nappet i haserne af konkurrenterne.

Jeg synes ikke, Sensation er særlig smuk og den er heller ikke supertynd, men skærmen er stor og god.


Når jeg ser folk med en Samsung Galaxy S II kan jeg dog godt gå hen og blive lidt misundelig. Dét er altså en pæn telefon synes jeg. Skærmen er 4,3 tommer lige som HTC'en men den er helt blank sort, helt tynd og med nogle meget flotte farver. Hvis HTC'en er Lisbeth Salander, så er Samsung'en måske mere Victoria Beckham. Tidligere nok så udskældt, men nu supertynd og strømlinet og ved at vinde respekt for sit design.


Nogle lidt gamle travere der dog stadig holder 100 er Helen Mirren og Sony Ericsson Xperia Arc. Skærmen er 4,2 tommer så stadig en stor skærm. Jeg er vild med dens kurver og at den er så let. Lige som med Helen synes jeg den måske mere oser stil end power og ambitioner som de andre typer. En virkelig lækker telefon (der vist også er ved at komme lidt ned i pris rundt omkring)

Alle 3 telefoner er klare high-end så de er ikke specielt billige. Til gengæld vil jeg mene, at de også holder lidt længere end billigere telefoner pga det indvendige af telefonerne (som vi ikke har været så meget inde på her)

2 kommentarer:

  1. Jeg har Samsung Galaxy S2. Og det er godt nok den første mobil jeg har haft i hænderne siden iphonen som jeg ikke synes er helt håbløs :)

    SvarSlet
  2. Det lyder jo næsten som om du er helt tilfreds med den? :-)

    SvarSlet