mandag den 28. november 2011

Beskeder for folk med vanter og pølsefingre

Jeg antager, at jeg ikke er den eneste der ind i mellem har problemer med at få mine små pølsefingre til at skrive lange sms’er hurtigt. Desuden er der jo tidspunkter, hvor det kan være svært at skrive sms’er. Men man kan jo stadig have behov for at kommunikere korte beskeder, når man cykler eller kører bil feks. Her er app’en Hey tell supersmart.


Hey tell fungerer lidt som en walkie talkie på den måde, at man holder ”Hold and Speak” knappen nede mens man afgiver sin besked og så sendes den til modtageren. Man kan godt slutte med Roger Over hvis man synes, men man behøver ikke.

Modtageren bliver notificeret når der er en ny besked, og så trykker man play for at afspille beskeden. Når man først er kommet i gang er det superlet at bruge. Og det der med at fumle med sms’er orker man næsten ikke længere.

Det tog dog lidt tid at komme i gang fordi man specifikt skal hookes op med dem man gerne vil Hey tell’e med. Og hvis de ikke er klar over, hvad de er, risikerer man, at de bare ignorerer den sms eller email invite der kan sendes til dem fra Hey Tell app’en.

Hey Tell app’en findes til Android her og Apple her, og den er gratis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar