mandag den 10. oktober 2011

Æggekogere

Noget af det køkken-elektronik (ud over min elkeddel) som jeg bruger mest er min æggekoger, selvom man kan sige, at det er et noget nichepræget køkkenprodukt. Da jeg først fik den, var jeg ret skuffet over, hvor low tech den i virkeligheden var. Den har ikke engang en tænd/sluk knap. Det gør man via stikkontakten.

Justeringen af, om æg skal være blød- eller hårdkogte gøres ved at man hælder mere eller mindre vand i kogeren (der medfølger et lille målebæger, så man har en idé om, hvor meget vand der skal bruges). Den del var jeg faktisk ret skuffet over.Anyway, selvom jeg havde forestillet mig noget lidt mere science fiction agtigt, så har æggekogeren virket helt fint i næsten 5 år. Den koger æggene helt perfekt uden at ødelægge skallen og bruger langt mindre energi end hvis man lavede æg på komfuret.

Grunden til, at jeg overhovedet fik en æggekoger var, at jeg lagde min kost om så jeg kom til at spise flere proteiner - herunder æg til morgenmad. Og det virker altså slankende! (Lige en update på slankning: Mere fokus på proteiner og fanatisk spinning resulterede på 2,5 uge i vægt tabt på 2 kg og 5 cm i omkreds på maven. Alt i alt et tydeligt resultat - på trods af et par ædegilder undervejs som jeg var nødt til at deltage i - og måske også mere effektfuldt end jeg selv havde ventet)

Men i lørdags brændte æggekogeren desværre sammen, så nu skal jeg ud at have en ny. Det at være uden æggekoger er dødbesværligt og jeg vil hermed give anbefalingen videre: Ethvert hjem vil have gavn af en æggekoger! (Og man kan få dem i store supermarkeder helt ned til omkring 100 kr)

2 kommentarer:

  1. Jeg tror min kæreste er ret enig med dig i denne sag! Han er ægge-freak og knuselsker sin æggekoger.

    SvarSlet
  2. Æggekogere er altså også fantastiske

    SvarSlet