torsdag den 6. oktober 2011

App cat

Jeg ville virkelig gerne skrive et hyldestindlæg til App Cat, men jeg synes egentlig mest den bare er lidt fjollet. Eller måske er det bare fordi det, man kan lave med den, er så specifikt. App Cat er en app til at designe apps - især hvis man har en lille kaffebar, et pizzeria etc og ikke er den store teknikhaj.

I bund og grund er det nok mere - som de også selv siger - en mulighed for at lave en app man kan bruge som en form for business card. Men jeg troede jo altså det var en app til udvikling af alt muligt smart og avanceret og andet end meget standardiserede apps. Og så bliver man jo altså lidt skuffet.

Når det så er sagt, så er det meganemt at lave en app gennem App Cat. Man fedter lidt rundt med nogle templates og vupti! så har man en app. Det er selvfølgelig også det trade off der er. Man har fjernet en hel del valgmuligheder, hvilket betyder, at man bliver holdt meget i hånden og let kan skabe noget (som dog så ikke er så unikt igen). På en måde måske lidt det samme som Bloggers blog templates.

Jeg ved dog ikke, om man virkelig behøver en app fra den lokale cykelsmed, pizzeria osv. Selvfølgelig, hvis man bruger pizzeria eller cykelsmed rigtig meget, men så kan man måske alligevel af sig selv huske, at man skal have en nr 14 med kylling og uden oliven og har deres telefon nr i sin telefon? (og måske behøver man bare at sige sin bestilling, så siger de Er det Cecilie? Vi skal nok have det klart til dig når du kommer. Så ved man, at man har været der lidt ofte - men de laver nu også nogle helt fantastiske sandwiches og skøn kaffe og det lå bare perfekt på hjemvejen fra arbejdet)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar