fredag den 7. oktober 2011

Boligindretning

Min kæreste er vild med Ikea og kan finde på at tage derud på mandetur med sin far for at kigge og spise kødboller. Selv er jeg ikke så vild med Ikea. Ikke fordi jeg som sådan har noget imod billige møbler, men jeg interesserer mig specielt meget for møbler. Det er nok især sofaer jeg har det svært med (måske på samme måde som andre mennesker kan have det med mobiltelefoner og abonnementer): Umiddelbart ser de alle sammen ens ud, men når man så skal til rent faktisk at vælge en af dem, så viser det sig, at der alligevel er små forskelle og så skal man forholde sig til det selvom man ikke rigtig gider.

Nå, men nu har jeg alligevel fundet noget med møbler og boligindretning som jeg synes er sjovt. Bitten har gang i noget indflytning af en dreng og har derfor været i fuld sving på Floorplanner (og har lavet nogle meget fine før og nu tegninger af sin lejlighed) (Nedenstående er dog ikke Bittens tegninger men eksempler fra Floorplanner)

Det man kan med Floorplanner er, at tegne sin bolig eller kommende bolig og indrette den. Man kan ved gud også se det hele i 3D hvis man vil. For en som mig der ikke er så vild med boligindretning og møbler giver det lige det ekstra pift der gør, at indretning alligevel bliver lidt sjovt.

Jeg tror dog også Floorplanner er nyttigt til hvis man feks skal sælge en bolig eller forretning. I min ejendom har vi en meget lille men også meget eksponeret butik til leje. Måske man lige skulle prøve at tegne lidt forslag til, hvad butikken kunne bruges til så potentielle lejere kunne blive inspireret.


2 kommentarer:

  1. Hehe, "noget indflytning af en dreng".

    Det er virkelig et smart program, og det er faktisk årevis siden jeg opdagede det første gang. Har også brugt det til indretning af tidligere lejlighed. Den gang var der dog ikke så mange fine møbeleksempler derinde, som der heldigvis er nu.

    SvarSlet
  2. Jeg var ret imponeret over,at de havde en hjørne-brusekabine. Det troede jeg nærmest kun fandtes i virkeligheden hjemme hos mig

    SvarSlet