tirsdag den 19. juni 2012

Lyst til at blive røvet for 20.000 kr?

Ikke rigtig, vel?

Så når din mekaniker til 4 års service kort før bilen skal til syn fortæller dig, at den skal repareres for 20.000 kr for at kunne gå genenm syn, så skal du måske ikke altid tro på det.

Mine kompetencer omkring biler begrænser dig til at køre den og hælde noget på den (luft, benzin, olie, sprinklervæske osv), og sådan er det nok for ret mange kontor-typer som mig. Derfor er sådan en type som mig nok rimelig nem at plukke for penge for smarte mekanikere. Især hvis de truer med sådan noget som "Den er slet ikke sikker at køre i" "tvivler på, at den kan gå gennem syn" osv osv.

Min veninde oplevede med hendes knap 4 år gamle bil at blive præsenteret for en regning på 20.000 kr for ting der var absolut nødvendige at få lavet. Hun fik tilbuddet på skrift og sendte bilen til syn uden at få lavet noget. Bilen gik gennem syn uden problemer, og hun sparede 20.000 kr, så det kan altså være en god idé at få en uvildig undersøgelse af bilen før man punger ud.

Hvis der så endelig skal laves noget på bilen kan man sende opgaven i udbud (det vil man nok godt hvis ens normale mekaniker lige har forsøgt at snyde en for 20.000 kr) kan kan benytte sig af Autobutler

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar