torsdag den 14. juni 2012

Strandstolsbooking

Jeg er faldet over et site som godt nok dækker et meget specifikt behov. Nemlig behovet for at kunne forudbooke en strandstol på en privat strand på den franske riviera. Og hvem har dog ikke akut behov for det??
Jeg har i mange år ment, at det var totalt vanvittigt at BETALE PENGE for at ligge på en strand, hvor man kunne ligge helt gratis nogle meter henne ad nøjagtigt den samme strand. Det var indtil jeg prøvede at ligge på en betalt solseng med parasol og tjenere der (ok, lidt modvilligt, de var jo franske) serverede kaffe og KOLDT vand når man var ved at dø at tørst og varme.*

Så jeg må lidt modvilligt indrømme, at jeg godt kan have brug for et strandstolsbookingssite. Også fordi der er ret stor forskel i pris og services på de forskellige strande. En strandseng med parasol koster mellem 8-10 Euro op til 25 Euro for en hel dag, men derudover betaler man, hvis man får lyst til at spise eller drikke noget.

På sitet, der hedder Easybeachbooking.com, kan man søge efter lokation af strand + faciliteter. Feks kan det jo for en børnefamilie være rart at vide, om man tager til en party strand med live musik/DJ eller  til en strand med espace enfants. Det kan også være, at man prioriterer mulighed for adgang for handicappede, WiFi eller vandsport højere, og de er heldigvis også bland det man kan søge på

Easybeachbooking.com er nok ikke noget, der kommer til at få afgørende betydning for dig i hverdagen, men hvis du nu alligevel er på de kanter og har lyst til en lidt mere luksuriøs dag på stranden, så er det værd at tjekke ud.

*Og så er der den fordel ved de private strande, at man ligger mere end 4 cm fra de nærmeste naboer og man ikke behøver være helt så bekymret for at få stjålet alle sine ejendele. Plus at der er toiletter man kan benytte sig af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar