torsdag den 8. marts 2012

Gode vaner apps

Jeg har tidligere skrevet om, hvordan man kan tracke hvad der gør en glad gennem Track your happiness og i den forbindelse tipsede Katja om Way of Life app'en til Apple.

Det som er smart ved denne app er, at den er meget pædagogisk og man kan lave fin statistik over sine gode og dårlige vaner. Man starter med at definere nogle ting man gerne vil gøre mere af eller mindre af, og hvis man ikke har så mange idéer til gode vaner man kunne implementere, så er der nogle prædefinerede vaner man kan bruge. Derefter vælger man om vanen er god eller dårlig for en. Desuden vælger man hvordan man vil mindes om, at man skal registrere sin opførsel i forhold til de vaner man har lagt ind.

Og så registrerer man. Var man god eller dårlig? Grøn eller rød? Og hvor mange dage i træk man har været god eller dårlig.

App'en er gratis og kan findes her

Der findes en lignende app til Android, Habit Streak. Konceptet er det samme: at man definerer gode og dårlige vaner og registrerer sin opførsel. På Android versionen er der ingen fordefinerede vaner og jeg synes ikke statstikdelen er helt så pæn. Men den virker jo sådan set som den skal og bortset fra de fordefinerede vaner kan den det samme som Apple versionen. Det er dog også muligt at blære sig med at man har børstet tænder eller hvilke vaner man nu har defineret på Facebook og andre steder gennem Habit Streak


Habit Streak er gratis og kan hentes her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar