tirsdag den 7. februar 2012

Jeg er tyk og er ulykkeligt forelsket i en dreng fra 9.

Jakob har stor success med at afsløre hemmeligheder om sig selv og få andre til at gøre det samme i kommentarsporet herovre. Personligt er jeg mest vild med hemmeligheden om hende, der ind i mellem bare får sådan en trang til at blive ét med naturen og derfor er nødt til at køre ud et øde sted og gå nøgen rundt.

Konceptet minder lidt om det der hedder Post Secret, hvor man anonymt kan uploade hemmeligheder og læse andres hemmeligheder (og så måske ikke føle sig så alene med sin hemmelighed)


Jeg spekulerede så på, om der monstro findes en app så man kan uploade hemmeligheder også når man er på farten. Det gør der. Det er dog ikke den samme som Post Secret. Og på en eller anden måde har jeg en fornemmelse af, at brugerne er lidt yngre end de er på Jakobs blog og Post Secret.

Der er lidt mange poster med folk der er ulykkeligt forelskede i en fra 9. eller som synes de er grimme og tykke (og har mål så man tænker vissevasse! du er ikke tyk! Du har nogle mål nu, som du vil give din ene arm for at have når du bliver ældre)

Hvis man synes, det lyder helt perfekt kan man hente app'en til iPhone her og Android her. App'en er gratis i begge tilfælde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar