torsdag den 16. august 2012

Lommemixer

Da jeg var yngre havde vi det meget med at drikke os fulde, høre høj musik og danse. Det med at skifte musik fungerede på den måde, at man løb hen til anlægget og flåede CD'en ud af afspilleren og satte en ny CD i og klikkede sig frem til den sang man ville høre.

Skulle man være lidt krakilsk kunne man måske godt have ønsket sig nogle mere glidende overgange mellem sangene og med lidt kortere pauser. En mixer kunne godt have gjort underværker.


I konceptbutikken Pool så jeg i sommerferien en Pokket Mixer. Det er en form for mixerpult i lommeformat, hvor man kan sætte to musikmedier til og skifte mellem dem. Hvor man tidligere ville have haft to pladespillere, har man i stedet her to indgange til sin computer, telefon, tablet, MP3 afspiller osv. I den anden ende sætter man højtaler til. Desuden kan man sætte høretelefoner til, så man kan aflytte musikken før den sendes ud i højtalerne.

Pokket Mixer har 10 knapper: Først og fremmest mixerknappen, der bestemmer om det er musikken fra den ene eller anden device der skal afspilles, og så er der master volume som også er rimelig vigtig plus knappen der giver mulighed for at smuglytte til musik uden om højtalerne. De resterende knapper bruges til at justere lyden fra de forskellige enheder.


En mixer er jo i bund og grund bare nogle tænd/sluk knapper til musikken, men der er alligevel et eller andet meget utroligt og lækkert ved helt smooth at kunne skifte fra den ene sang til den anden, og når det så findes i et lommeformat som denne (med en vægt på 130 gram), så er det næsten ikke til at stå for.

Man kan få Pokket Mixer i et hav af forskellige farver og der følger ledninger med. Pokket mixer i sig selv bruger ikke batteri, så det skal man ikke tænke over. Den kan købes til ca 90 Eur her eller også kan man svinge forbi OZ Men på Østerbrogade - hvis man ikke lige er i Berlin, hvor deres flagship store ligger på Schönhauser Allee 44a i Prenzlauerberg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar