torsdag den 30. august 2012

Blogish

10 dygtige bloggerdamer har sat sig sammen og har skabt et magasin, Blogish. det har de fået et rigtig flot og gennemarbejdet elektronisk magasin ud af som man kan læse på sin computer eller iPad. Jg har endnu ikke testet, om det også kan læses fra Android men det går jeg ud fra.Hent og læs bladet her

I første omgang er Blogish i e-pages men hvis du har en iPad kan du gemme bladet på din hjemmeskærm ved at klikke på iconet med pilen i øverste venstre hjørne og vælge "Føj til hjemmeskærm"Hvis du gerne vil læse magasinet på iBook eller BlueFire Reader gør du således:

Åbn Blogish! på din pc, vælg muligheden nede til venstre for at gemme publikationen som pdf. Gem i din Dropbox-mappe. Åbn Dropbox på din iPad, åbn pdf'en med det magasinet, vælg Open In oppe i højre hjørne, så får du mulighed for at åbne i de readere, du har liggende på din iPad, som f.eks. iBooks og Bluefire Reader.

2 kommentarer:

  1. Jo, virker ganske fint på Android også :)

    SvarSlet
  2. Det er jeg glad for at høre! Jeg har allerede kastet mig ud i hybenopskrifterne fra Blogish (har ellers ikke plukket hyben de sidste 25 år!)

    SvarSlet