mandag den 4. juli 2011

Skrid blodtørstige, irriterende myg!

Forleden var der et indslag i Go Morgen Danmark om myg, hvor det blev fortalt, at der kommer ekstra mange myg i år (man kan dog håbe på, at en del af myggene er druknet i de sidste par dages skybrud) og at  de fleste myggesalver der er tilladt i Danmark faktisk ikke rigtig virker.Hvad gør man så når man nærmest er en levende myggemagnet der ikke ligefrem er fan af kløende stik? Man kommer i tanker om, at der er noget med, at der er nogle lyde myg ikke bryder sig om.

Åbenbart er det sådan med myg, at det kun er befrugtede hun-myg der stikker (hmm, var overbevist om, at ALLE myg var nogle blodtørstige sataner men det er åbenbart kun dem af mit eget køn der er det) og så snart en hun-myg er blevet befrugtet søger den væk fra han-myg. Derfor er det muligt at jage de stikkende hun-myg væk ved at lyde lige som en han-myg. Eller alternativt investere i et apparat der kan sige som en han-myg.


Firmaet Ecostyle er leveringsdygtige i apparaturer der kan sige som han-myg. Både af den stationære slags der kan sættes i stikkontakten og af den mobil slags som man kan have på sig når man færdes udendørs i myggeterritorierEcostyle siger de om myg og deres Silverline Mygfri:  Mygfri Mobil har en lyd, der har samme frekvens som en hanmyg og de stikkende, befrugtede hunmyg vil automatisk søge væk derfra. Det kan stadig sværme myg rundt, men de sætter sig ikke og stikker, og man slipper dermed for de generende myggestik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar