fredag den 15. juli 2011

Hemmelig relationship status

Jeg har en mandlig kollega som er rimelig single og rimelig ærlig. Det giver virkelig nogle interessante tips og insights til singlelivet som jeg aldrig selv har været opmærksom på eller måske bare har glemt.

Hvis man er single eller semi-single kan det her med relationship status på Facebook ind i mellem være en udfordring. Det der med ikke at skrive hverken det ene eller det andet er jo meget nemt, men hvad nu, hvis den person man dater foreslår at man skal være "in a relationship" med dem på Facebook og man ikke selv er helt klar til at annoncere det til hele verden?

Faktisk gør Facebooks privatindstillinger, at man kan slå 2 fluer med ét smæk. Man kan nemlig tilpasse sin relationshipstatus så der kun er én i hele verden (den man er in a relationship med) der kan se ens relationshipstatus - og resten af verden tror man er single eller undecided.(Det er i øvrigt ikke noget, jeg selv har dyrket - jeg synes faktisk det er et lidt luset trick - men jeg tror, jeg ville have syntes det var meget rart at vide hvis jeg var in a relationship med en jeg var lidt usikker på)

2 kommentarer:

  1. Det er vel også et meget godt trick, hvis man er f.eks. politiker eller på anden måde bruger sin profil professionelt. Jeg er i hvert fald ikke sikker på, at jeg ville have lyst til at annoncere for alverden, at min kæreste og jeg var gået fra hinanden, hvis de fleste af mine "venner" var min chef, kolleger og kunder...

    SvarSlet
  2. Men så tror jeg da, at jeg helt ville undlade at udfylde relationshipstatus. Så var man ovre den.

    SvarSlet