tirsdag den 5. juli 2011

Baby alarm app

Så vidt jeg er orienteret er baby alarmer en ting man som nybagte forældre godt kan komme til at smide rigtig mange (i hvert fald når man tager i betragtning at der er tale om en slags walkie talkie og man i øvrigt kan få en 18 krs app der kan det samme) penge efter. Og det gør man med glæde og gerne da det jo gælder ens yndligsbarn i hele verden.

Men hvis man godt gider spare nogle hundrede kroner og ikke har noget imod at reducere antallet af tekniske devices derhjemme, så kunne man jo overveje en Baby Alert App til sin telefon i stedet for baby walkie talkie.


App'en virker på den måde, at man indstiller det ønskede sensitivity niveau og det nummer telefonen skal ringe til, hvis barnet vågner. Telefonen (en iPhone) ligger så i nærheden af barnet, og hvis det registrerer lyde fra barnet ringes der op til det angivne nummer (som ikke behøver at være en iPhone). Fordelen i forhold til almindelige baby alarmer er, at rækkevidde naturligvis er meget lang - det eneste der kræves er bare, at man har mobildækning!

Hvis man ikke selv gider fare ud til barnet og synge en godnatsang kan man optage sangen på forhånd og lade telefonen afspille den.


Der må være en hel del app-udviklere der er mere end almindeligt glade for opsamling af data og statistik. I hvert fald virker det nærmest som om det ikke er en rigtig app, hvis den ikke kan opsamle data og lave statistik over det. Så det kan denne app naturligvis også.

2 kommentarer:

  1. Meget, meget smart. Kunne have sparet mig for de 1100 kroner, som en god babyalarm stod i for ihvertfald 4 år siden....men men når nu baby endelig sover, så kommer jeg nok til at blive en smule irriteret over, at min iphone ligger i barnevognen fremfor hos mig.

    SvarSlet
  2. Good point at man måske gerne selv vil bruge telefonen når baby sover

    SvarSlet