fredag den 7. september 2012

Familiechat

Mødrehjælpen som jeg helt fordomsfuldt synes lugter lidt af hjælp til alenemødre til 3 børn der boede i en mørk, fugtig lejlighed på Istedgade dengang vores forældre var børn har - nok med god grund - forsøgt at forny sig for at imødekomme yngre brugere. Trods mine fordomsfulde associationer omkring Mørehjælpen er jeg helt med på Mørehjælpens berettigelse.

Mødrehjælpens formål er at rådgive og hjælpe børnefamilier og gravide. Mødrehjælpen hjælper ved at rådgive, give økonomisk, social- og uddannelsesmæssig støtte. I 2011 havde Mødrehjælpen 8000 henvendelser. 


Det ændrer dog ikke på, at gennemsnitsalderen på brugerene af Mødrehjælpen i løbet af de sidste par år er steget fra 31 til 35 år, hvilket tolkes som at man har svært ved at få fat i yngre mennesker

Derfor forsøger Mødrehjælpen sig nu med en familiechat, som er åben på torsdage 11 til 15. Det giver god mening at Mødrehjælpen introducerer andre måder de kan være i kontakt med deres brugere end telefonen. For mange mennesker er det måske lidt mere uforpligtende at chatte end at ringe, og derfor kan man måske nemmere chatte om svære emner end gribe telefonen. 

Du kan finde Mødrehjæpens familiechat her 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar