mandag den 30. januar 2012

Fertilitets- og kønsbestemmelseskalender

Da jeg startede denne blog var formålet at se på teknik fra en kvindelig synsvinkel. Efter et stykke tid måtte jeg dog konstatere, at der er få ting der udelukkende er interessante for kvinder eller udelukkende for mænd. Ét område var dog relativt begrænset til kun kvinder, og det var sådan noget som menstruation* og graviditet

I samme genre er online kalendre hvor man kan udregne, hvornår man har ægløsning i følge sin seneste menstruation + længden af ens cyklus. Det site der hedder BabyMed.com har en sådan kalender.

Det er muligt i kalenderen at vælge om man vil forsøge at få en dreng eller en pige eller en boy/girl. Hvis man vælger et køn, er kalenderen godt nok specifik og detaljeret! Om sex hvornår og hvor meget og i hvilke stillinger (der er en hel del forkortelser man også lige skal gennemskue, såsom OD= Ovulation Date, OPK=Ovulation Predictor Kit, 2WW=2 Week Waiting osv)

Hvis man er meget opsat på at få et barn af det ene eller det andet køn kan man også kaste sig ud i specielle diæter som sitet også giver opskrifter på (jeg skal ikke kunne sige, hvor meget af den slags der er ammestuehistorier - har en fornemmelse af at der er ret meget af den slags i forbindelse med graviditet, men hvis man nu har et bændende ønske om feks at få en pige, så skader det jo ikke at prøve diæt osv)

*Men mht menstruation findes der faktisk kalender-app's henvendt til mænd, så de ved, hvornår de skal tage sig i agt for deres kærester/koner/chefer/søstre/mødre fordi de lider af PMS, feks denne eller denne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar