mandag den 30. maj 2011

Tidlig graviditetssite

Som en blog der gerne vil beskæftige sig med teknik fra en kvindelig vinkel er det lidt svært at komme udenom sådan noget som graviditet, da det med at være gravid - af gode grunde - primært er noget, kvinder oplever.

Min (gravide) veninde er meget glad for det amerikanske (?) eller i hvert fald engelsksprogede site countdowntopregnancy.com Det beskæftiger sig med tiden op til graviditet og den første tid af graviditeten.

Hvis man har et stort behov for at dele med andre og høre andre om deres tanker, følelser og drømme omkring at få et barn, så er det måske ikke så meget her, man skal suse hen. Men hvis man vil se på statistik og se sammenligning af symptomer (gravide vs ikke-gravide) så er det her site stedet

Det er muligt at se de 70+ mest almindelige tidlige tegn på graviditet, hyppigheden af de enkelte tegn fordelt på dagene efter ægløsning og som sagt sammenligne gravide vs ikke-gravide. Herunder eksempelvis hvor almindeligt acne udbrud er.


Det er også muligt at se hvilke 10 symptomer der er mest almindelige på en given dag efter ægløsning (og igen sammenligne gravide vs ikke-gravide)Ingen kommentarer:

Send en kommentar