torsdag den 5. januar 2012

Hjælp til at nå nye mål

Når ens chef råber Hardustyrpådeteneogdetandet? Hardutaltmeddemogdem? Hvaderdinholdningtilditogdat? Hvadgørviveddeteneogdetandet? og ens familie og venner spørger Skal du ikke med til det ene? og Kunne det ikke være hyggeligt at lave det andet? og Skulle vi ikke lave noget tredje? samtidig med, at man også gerne vil træne lidt ind i mellem og skrive på sin blog og måske også godt kunne tænke sig ind i mellem lige at ligge lidt på sofaen og læse en bog eller se tv.

Så kan det ind i mellem være lidt vanskeligt at holde fokus på målet og vide, at man er på rette vej mens man spæner afsted af med snåtten i måtten.

Det er jo ikke fordi det er voldsomt sofistikeret og anderledes at have travlt og have så mange bolde i luften at man ind i mellem er ved at glemme, hvorfor man egentlig gør det hele. Det er da også derfor kalenderfirmaet Mayland og coaching firmaet Minds Horizon er gået sammen om at lave en hybrid.
Jeg har nogle gange været til nogle selvudviklingskurser og det har været VILDT inspirerende og skidegodt hver gang. Desværre er der så bare ikke sket så forfærdelig meget nyt og anderledes når jeg er kommet hjem fra de der kurser. For så går hverdagen jo i gang igen og der er 1000 ting man skal tage sig til og tage sig af.

Derfor synes jeg simpelthen det er så afsindig smart, at Mayland og Mind Horizon bygger de to ting sammen. Det er jo helt nede i materien i de daglige opgaver, at man skal prioritere og reflektere over, om man nu også bruger tiden på det rigtige og det, der understøtter ens mål. Lige så vel som at man får inspiration til den strategi man bruger for at nå sine mål

Hvis jeg skulle brokke mig over noget så skulle det være, at Goalkeeper ikke findes som en app eller hvor man kunne integrere det med sin Outlook kalender

Goalkeeper koster 299 kr og kan købes i de fleste boghandlere. Læs også mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar