fredag den 11. marts 2011

Tethering med iPhone 4

Tethering er noget så usexet (men alligevel ganske smart) som at bruge sin telefon som modem (og bruge datadelen af ens smartphone abonnement i stedet for at tilkøbe et seperat mobilt bredbånd abonnement). Hvis man går på youtube er der temmelig mange tutorials med ret så ekstremt nørdede nørder (hvor finder de dog den nørdede blipblop baggrundsmuzak henne??!!) der demonstrerer, hvordan man sætter tethering op på Android og iPhone.

Som personligt hotspot:
Når man har opgraderet til iOS 4.3 er det nemmere end nemt at bruge iPhonen til tethering. Gå til Indstillinger->Internetdeling->sæt til. Derefter går man ind i trådløse netværk på sin computer og fanger forbindelsen fra telefonen og indtaster den kode der står på telefonen. That's it!

Med USB forbindelse:
Har man en iPhone 4 og en ledning til sin iPhone er det helt tosset-nemt at bruge telefonen som modem. Man sætter telefonen til computeren -> går ind i Indstillinger ->Generelt->Netværk->Internetdeling. Den slåes til og så vælger man telefonen som netværksforbindelse på computeren. Der er sågar også en lille beskrivelse af fremgangsmåden på telefonen.

Med Bluetooth:
Det er lige en tand mere bøvlet at tethe via Bluetooth (bortset fra, at man jo lige sparer en ledning) men er dog ikke sværere end at det sagtens kan lade sig gøre. Også her findes der en beskrivelse på telefonen. Først sætter man telefonen til at tethe: > går ind i Indstillinger ->Generelt->Netværk->Internetdeling. Derefter skal man parre telefon og computer ved at man på telefonen går i ind i Indstillinger ->Generelt-> Bluetooth->sætter den til. Herefter går man ind i sin computer og finder telefonen. Når computeren der sker en connection mellem telefon og computer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar