onsdag den 30. marts 2011

Love it or lose it

Forleden læste jeg i Eurowoman, at kvinder (eller i hvert fald danske, kvindelige modebloggere) er holdt op med at klæde sig på for at mænd skal synes de er lækre. Det er vigtigere at andre modebloggere og veninder synes, man er smart og trendy.

Love it or lose it app'en til iPhone er til de kvinder der ikke lige umiddelbart kan regne ud, hvad deres medbloggere og veninder vil synes om deres outfit. Wupti wupti så tager man lige et par fotos af sit outfit og sender det ud i Love it or lose it communitiet og får ganske hurtigt respons fra andre om de lover ens outfit eller man hellere skal finde på noget andet.

Jeg synes ideén er rigtig god og sjov, og app'en kan da også bruges til mange ting og den vil rigtig meget. Der er dog bare nogle småting der burde blive rettet. Integration med ens telefonbog feks. Man gider ikke skulle indtaste sine veninders email-adresser for at få dem med. Det skal da bare ske ved nogle få klik rundt i adressebogen. 

Hvis man har givet tilladelse til at modtage fotos af andre og dermed ret til at rate dem Like eller lose it får man meddelelser når folk fra communitiet har lagt billeder ud der skal rates. Smart nok, da det jo sikrer hurtig respons. Men ikke så smart når man også bruger sin telefon som vækkeur og der i løbet af aftenen/natten tikker talrige meddelelser ind. Man kan selvfølgelig bare slå push beskeder fra, men der er en risiko for, at man aldrig får tændt for dem igen

Alt i alt en ret sjov og egentlig ret anvendelig app. Der skal bare arbejdes lidt mere på den, og så er det ret kritisk at komme op på den kritiske masse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar