tirsdag den 29. marts 2011

SonyEricsson Xperia arc og neo

Har fået mine små, fedtede fingre i SonyEricsson Xperia arc og neo og I like. Det er lidt svært at sige, om det skyldes telefonerne eller om det primært skyldes styresystemet Android 2.3.

Hvad i hvert fald ikke skyldes Android er designet. Jeg har ret små hænder og ofte ret tør hud på hænderne, men det er heldigvis ikke noget problem med de her telefoner. De er gode at holde om så man ikke taber den.

Det vildeste og sjoveste og sejeste ved SonyEricsson Xperia arc og neo (og Android 2.3) er "voice to text" eller "speech to text" som går ud på, at man indtaler sms'er i stedet for at skrive dem. Det kan være vældig dejligt ikke at skulle prøve - med sine små, tykke fingre - at ramme de rigtige taster på et smartphone tastatur og navigere udenom alt for mange tåbelige automatiske rettelser.

"Voice to text" fungerer ved, at man klikker på mikrofon iconet på forsiden af telefonen, siger "message" og så (på engelsk) dikterer sin sms besked. Man kan også søge via Google ved hjælp af "voice to text". Der findes desværre ikke så forfærdelig meget om det på nettet, så den bedste demonstration af funktionaliteten er faktisk på en Nexus One men fidusen er den samme som på arc'en og neo'en:

Ud over det her Voice to text som jeg nu er blevet stor fan af, er telefonerne også så superduperhurtige, at det er en ren fryd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar