onsdag den 16. maj 2012

Lækkert retrotilbehør

Jeg var i mine unge dage kendt som hende der altid lige havde et Blandet bånd 4 eller Mix 8 med hen til folk (gad vide om jeg havde det i lommen? Gik vist ikke med håndtaske dengang. Eller måske gjorde jeg? Var i hvert fald engang til et karneval utroligt krea og klædte mig ud som Steen og Stoffer: Mig som tiger og en Steen-dukke der også fungerede som håndtaske. Tror måske jeg havde valgt en anden og kedeligere udklædning i dag).

Jeg var også kendt som hende der ofte kun havde meget korte stumper af hver sang med på båndene. Mig generede det ikke. Det var jo som regel omkvædene der var de bedste, så hvorfor spilde båndmeter på alt det kedelige før og efter?

For nylig opdagede jeg, at man faktisk kan overspille sine kassettebånd til CD eller MP ved hjælp af denne smarte dims:

Så vidt jeg kan forstå kan man også bare bruge den som walkman (endnu en gammel klassiker), hvis man ikke gider bøvle med at flytte musikken til computeren

Dimsen hedder Ion Tape Express og kan købes her for 449 kr


2 kommentarer:

 1. ej hvor smart..! Jeg har godt nok mange gamle baand staaende som jeg aldrig faar hoert. Kunne vaere sjovt at faa dem overfoert.
  Og hvor lyder du bare soed og sjov! Det er da den fineste udklaedning jeg laenge har hoert om!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig rigtig smart!

   Tak :-) Desværre var det kostume ret svært at lave så det virkelig lignede, men jeg tror, det ville have været en hel del lettere med moderne hjælpemidler. (Dengang var det jo ikke en mulighed lige at finde et billede af Steen på nettet og printe ud og applikere over på en dukke)

   Slet