tirsdag den 2. april 2013

Verden før Steve Jobs

Ind i mellem kan man godt få den opfattelse, at menneskeheden ikke rigtigt kunne noget før Steve Jobs kom til. Eller i hvert fald ikke kunne lave noget, der var særlig pænt.

Det er derfor (bla) det er en god idé at røre sig lidt og komme lidt ud i verden. Derude kan man feks i Istanbul opleve sådan noget som Aya Sophia (Hagia Sophia) som blev bygget i år 532 (altså lige nogle år før Apple kom til verden), og det er pænt. Rigtig pænt!*

Men man oplever jo også andre ting af at rejse. Feks så vi i nærheden af Krydderibazaren denne smarte oplader til næsten enhver mobiltelefon. Så behøver man (næsten) ikke at være ked af at have glemt sin oplader derhjemme. Man behøver bare en håndfuld mønter (den tid det tager at oplade telefonen - eller iPad'en. Men det er jo ferie, så man skal jo slappe af og tage det lidt roligt ikke?)*Og en af fordelene ved at have set sådan noget som Den blå moske og Aya Sophia med egne øjne er, at man i film som Argo kan se, at der først filmes Den blå moske udefra og derefter indefra Aya Sophia, så man kunne få den ikke korrekte opfattelse, at Den blå moske ser således ud inden i. Det gør den ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar