mandag den 28. februar 2011

Lost i datajunglen

Er du lost, når det kommer til at vælge, hvor mange MB eller GB du egentlig har brug for i din datapakke? Fat mod, geek girl - du er ikke alene! Og mændene kan heller ikke finde ud af det: Inde på kontoret går der rygter om en vis medforfatterindes kæreste, der havde en idé om, at han i hvert fald – som minimum! - skulle bruge 25 GB om måned. Det viste sig, at hans forbrug var et rigtig godt stykke under 1 GB.

Løsningen er enkel, både på iPhone og Android.

Android: Der findes et hav af gratis apps og widgets i Android Market, som kan tælle dit dataforbrug. Bare søg på data counter, så skulle der gerne komme nogle op.

iPhone: Her behøver du ingen app – du kan faktisk bare gå ind under Indstillinger/Generelt/Brug – og så scroller du ned til ”Mobilnetværksdata”, hvor du så kan se, hvor meget du har modtaget og sendt. Det er selvfølgelig ”Modtaget” som er relevant her. Husk at den tæller siden sidste nulstilling, så hvis du gerne vil starte fra scratch, så nulstiller du bare statistikken. Og så kan du jo tjekke om en måned om du virkelig har brugt de 25 GB….
Ingen kommentarer:

Send en kommentar