tirsdag den 15. februar 2011

De nørdede piger

Der var engang, hvor man bare IKKE skulle have briller. Og jo større, jo værre. For briller var nørdede og kiksede, og der var næsten ikke noget slemmere end at være nørdet og kikset. Dvs man behøvede ikke at være en full blown nørd for at have briller, men hvis man var sådan en der rodede med elektronik, så havde man helt sikkert briller (det var dog mest drengene)

I løbet af de senere år er man begyndt at opfatte briller på en lidt anden måde, og det er som om det med teknik ikke er helt så kikset. Og det bliver man jo gald for, når man i virkeligheden er ret nærsynet og burde gå med store briller (hvis ikke lige det var fordi man havde kontaktlinser og var stærkt brille-traumatiseret) og samtidig synes at gadgets er ret fantastiske.

Jeg har en teori om, at tekniske gadgets i meget lang tid primært er blevet opfundet og udviklet af nørdede mænd og drenge til andre nørdede mænd og drenge. Og således har apps om Tour de France og den slags set dagens lys. Men halvdelen af jordens befolkning består jo af kvinder. Så hvorfor ikke lidt mere fokus på gadgets til kvinder?

Jeg tror heldigvis også, der er mange producenter der er kommet til den konklusion, at det ikke er smart at ignorere halvdelen af jordens befolkning og dermed....Geek Girl Revival blog!

1 kommentar: