tirsdag den 17. april 2012

Rumble

Hvis man nu FOR LÆNGST har tævet alle man kender i Wordfeud og Draw Something ikke rigtig var sagen, så kan det være man skal kaste sig over Rumble.

Ligesom Wordfeud handler Rumble om at skabe nogle ord. Her ud fra de 16 bogstaver man har til rådighed i et 4 gange 4 kvadrat. Man må sammensætte ord af bogstaver henad, opad, nedad og på tværs. Det gælder om at skabe så mange og så værdifulde ord som muligt.Lige som med Wordfeud kan man vælge at spille mod folk man kender eller random spillere og man spiller 3 runder ad gangen. Den der efter de 3 runder har flest point vinder.

Hvor man i Wordfeud kan bruge stort set lige så meget tid man ønsker til at udtænke ord, er der i Rumble en tids- eller stressfaktor om man vil med. Man har nemlig kun 2 minutter pr runde til at danne sine ord.

Rumble findes i en gratis version til Apple her og findes også i en premium version til 18 kr. Der findes en lignende, gratis app til Android der hedder Word Rumble her

2 kommentarer:

  1. Den til android hedder Words Rumble. Altså med S. Der findes en anden app, der hedder Word Rumble, og det er ikke det samme...

    SvarSlet
  2. Sorry. Fejlen bliver straks rettet

    SvarSlet