fredag den 13. april 2012

Lej en iPad til ferien

Hvis nogen skulle være i tvivl, så har jeg været i Japan over påsken. Det tog sin tid at komme afsted fordi større skandinavisk flyselskab ikke kunne flyve*, så vi tilbragte riiiiimelig lang tid i Københavns lufthavn.

Ved fingeren til B-gates faldt jeg over en What 2 Do stand. What 2 do udlejer iPad 2 med WiFi til folk der eksempelvis skal på ferie. Det er både muligt at leje en iPad med indhold (10 forskellige film) eller uden.

Jeg synes det er ret smart, at man leje i stedet for at købe, hvis man ikke er helt sikker på, at man er i iPad type. Eller hvis man nu bare ikke har lyst til at medbringe sin egen iPad på ferien.

Det koster 100 kr for en dag eller 500 kr for en uge at leje en iPad gennem What 2 do. Udlejningen foregår primært i deres stand i Københavns lufthavn men man kan også kontakte dem på deres hjemmeside om et alternativt afhentningssted

*Ud over flyet til Tokyo, havde de samme dag også et fly til til Bangkok, som de heller ikke kunne få på vingerne. Vi kom afsted over Frankfurt med ANA dagen efter, men der er ingen kompensation for tabte feriedage. I n g e n . Kan godt være man finder et selskab der er lidt bedre til at flyve næste gang man skal på en længere rejse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar