onsdag den 14. december 2011

WTF! - Wordfeud snyd!

Ca de siste 10 spil Wordfeud jeg har spillet har jeg tabt. Ikke fordi jeg ikke kan finde ud af at sætte ord sammen eller få points men simpelthen fordi det (og jeg ved godt, det ikke lyder særlig sandsynligt) kan være svært at finde tid til at spille Wordfeud (og skrive blogindlæg for den sags skyld)

Nå, men hvis man er den type der ikke har noget imod at snyde sig til en Wordfeud-sejr, så kan man hente snydehjælp her og her hvis man har en Android telefon og gerne vil have snydehjælpen som app

Hvis man endnu ikke er sprunget med på Wordfeud hypen kan det hentes gratis her til Android og her til Apple

7 kommentarer:

 1. Jeg er ikke sprunget på vognen endnu, men bliver snart nødt til det. ALLE spiller det jo!! Hehe

  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Jeg er afhængig af det spil! haha

  SvarSlet
 3. Har været i både London og Paris de seneste par måneder og også der er alle grebet af Wordfeud. Jeg har ikke oplevet noget lignende siden Angry Birds (men personlig er jeg nok mere til Wordfeud end jeg var til Angry Birds)

  SvarSlet
 4. Ikke sjovt at spille med en, der snyder! Det er et hyggeligt spil og nogle gange taber man og andre gange vinder man.. Tab og vind med samme sind.

  SvarSlet
 5. Og alligevel er dette indlæg om Wordfeud snyd et af de mest læste på bloggen for tiden (så der må altså være folk der godt gider snyde :-)) (For en god ordens skyld vil jeg lige sige, at jeg altså ikke snyder i Wordfeud)

  SvarSlet
 6. Der er også denne: http://catmag.net/da/990-dansk-wordfeud-snyd-hjaelp-scrabble/ Der kan man også søge på endelser, ordlængder mv. Jeg snyder selvfølgelig ikke selv! (:

  SvarSlet
 7. Hmm. Smart. Jeg er desværre røget tilbage i at tabe alle mine spil fordi jeg ikke når at reagere :-(

  SvarSlet