torsdag den 8. december 2011

Beats by Dr Dre

Jeg synes, der er meget snak ude i blogverdenen for tiden om høretelfoner, og jeg har da også selv været der og der. Har ude i den virkelige verden luret lidt på Aiaiai og Beats by Dr. Dre men synes altså bare Beats er grimt dyre. Men fede.


Samtidig er jeg ind i mellem faldet over reklamer for HTC telefoner og noget med noget med beats og musik men uden rigtig at fatte sammenhængen. Jeg tænkte umiddelbart, at det bare handlede om noget inde i nye HTC telefoner som sikkert var smart og lækkert at se på men ikke lige noget, jeg pt var på udkig efter.

Nå, men sådan var det så ikke. HTC og Beats by Dr. Dre har simpelthen lavet et samarbejde, hvilket kom frem for så længe siden som i august. Faktisk egentlig ret smart af HTC synes jeg, selvom man måske mere havde forventet, at de selv havde udviklet på deres egne høretelefoner.

Anyways, samarbejdet mellem HTC og Beats går ud på, at man med nogle HTC telefoner får Beats Audio in ear høretelefoner med. Samtidig får man dog også i telefonen noget afspilningsmekanik der skulle gøre musikken ekstra sprød og fyldig og en ren fryd at lytte til.


Det er lige før jeg begynder at overveje, om jeg monstro ikke skulle have en ny telefon med de der Beats høretelefoner - og det er jo nok også lige præcis derhen HTC gerne vil have folk.

Hvis man alligevel er i markedet for en ny telefon var det da i hvert fald værd at tage med i sine overvejelser. HTC Sensation XE med Beats audio kan bla købes i Elgiganten

3 kommentarer:

  1. Jeg prøvede dem i NYC og mig som ALDRIG kan høre forskel på lyd, var blown away over hvor god lyden var i dem. Men IMO er de virkelig grimme... In ear er ok, men de store bøffer dér har et billigt-plastik look over sig IRL, synes jeg? Det er jo smag og behag, men lyden i dem er virkelig god.

    SvarSlet
  2. Jeg synes egentlig de er meget pæne men er også en sucker for pangfarver.

    SvarSlet
  3. I really do not truly have much to say in response, I only wanted to comment to reply great work! www.beatsheadphonessales.com

    SvarSlet