torsdag den 22. november 2012

På nettet i Berlin

Åh! Der er så mange dejlige ting ved Berlin! Og det er jeg jo ikke den eneste dansker der synes. Berlin er en af favoritdestinationerne, når danskerne tager ud at rejse.

Personligt tror jeg, det er fordi Berlin er lige præcis sådan som København godt kunne tænke sig at være men alligevel ikke heeeeeelt er. Berlin er jo altså lige lidt mere kosmopolitisk end Kbh og Berlin er lige lidt mere kreativt og nyskabende end Kbh og der er lige lidt mere afslappet. Og ikke mindst er der renere og billigere og folk er generelt høfligere. Sad but true.


(Ind i mellem - skal man huske - er der også rimelig meget koldere i Berlin end i Kbh. På ovenstående foto var det minus 20 grader)

Nu har Berlin så også 44 gratis WiFi hotspots mere end Kbh. De er primært sat op i Mitte og Prenzelberg og giver gratis adgang til nettet i 30 minutter. Sådan! Slut med dyre roamingpriser (i hvert fald i den halve time)

De flinke bagmænd bag hotspotsne har også lavet en app, så du lettere kan finde frem til dine 30 minutters gratis databrug. Til Android her og til Apple her. De er naturligvis gratis begge to

Ingen kommentarer:

Send en kommentar