tirsdag den 3. juni 2014

Parkering og the catch

Jeg har ofte set reklamerne for Easy Park app'en når jeg har skulle parkere. Og hver gang har jeg tænkt Hrmfff!!! Hvor dumme tror de der parkeringsfolk jeg er? De laver sguda ikke en parkeringsapp uden at der er et kæmpe catch! 

En dag så jeg så min veninde bruge Easy Parks app, og jeg må sige, at det altså var ret smart - også for forbrugeren. Måske endda især for forbrugeren. Når man køber en parkeringsbillet er det übersvært at vurdere, hvor mange penge man skal købe billet for (og man kan også havne i den situation, at man feks er i svømmeren og kan se sin bil fra hallen - men det er først i det øjeblik, at man har klædt om og iført sig hele svømmeudstyret, at man kommer i tanke om, at man nok skulle have købt en parkeringsbillet. Så kan man så praktisere den yndefulde svømmestil der hedder "Brystsvømning-med-vagtsomt-blik-på-bil-og-evt-parkeringsvagter"*)


For at komme i gang med at bruge app'en skal man registrere sit kontokort og bilens nummerplade, men det går egentlig rimelig hurtigt.

Når man skal købe parkeringstid, indtaster man områdekode (står på parkeringsautomaterne) og indstiller sin parkeringstid ved at dreje på et hjul (minder om Danske Bank app'en). Hvis man undervejs finder ud af, at man skal bruge mere parkering, skruer man bare lidt mere på hjulet. Eller man kan sætte sin parkeringstid til laaaaaangt over hvad man regner med, og så skal man bare stoppe for tiden, når man henter bilen igen (det er her, catchet er. For jeg tror, at en del folk glemmer at stoppe for parkeringen og dermed kommer til at betale for meget, men altså...det kan man jo bare lade være med)

Easy Park blærer sig i øvrigt med, at de dækker 95% af alle udendørs parkering i Danmark, så der skulle være rig mulighed for at bruge app'en

App'en er gratis og kan hentes til IOS her, til Android her og til Windows Phone her

*Parkeringsvagtsguden var i øvrigt med mig og jeg slap for en bøde

4 kommentarer:

 1. og det koster 15% oveni (mindst 4kr) hvis man er på lite abb. (men for nogle kan det nok hurtigt tjene sig ind)

  SvarSlet
  Svar
  1. Se, dét havde jeg slet ikke bemærket - så der er altså yderligere et catch!

   Slet
 2. Kan stadig ikke se fidusen. Her hvor jeg bor (Aalborg) kan jeg blot bruge mit dankort uden at skulle bestemme hvor meget tid jeg ønsker og så chekke ud når jeg kører igen..... men det er måske ikke nået til kbh endnu ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ, ikke så vidt jeg har set. Men ja, det ville da være at foretrække - især hvis det som Annika skriver koster 15% mere at bruge app'en

   Slet