onsdag den 4. september 2013

Tåbelig afhængighed

Jeg har sat mig selv på afvænning. Fra fredag til mandag aften nåede jeg at gå fra Gad-vide-hvad-det-nu-er-og-har-man-egentlig-ikke-set-det-før? til Bareligeétspilmerebareligeétspilmerebareligeétspilmere!!!

Jeg kan naturligvis ikke anbefale årsagen til afhængigheden, men indlægget her kan da tjene som advarsel: Lad nu være med at prøve Candy Crush Saga. Alene navnet siger, at det er et sted man ikke behøver bevæge sig hen.

Candy Crush Saga startede faktisk som et spil på Facebook men den version jeg blev afhængig af, var den til smartphones.Spillet fungerer på den måde, at man har en hel plade fyldt med brikker, og så skal man flytte rundt på dem så der er mindst 3 på række lodret eller vandret. Når man er lykkedes med at sætte ens brikker på række, opløses de ved et puf og giver plads til nogle nye brikker. Sværere er det ikke.

Brikkerne skal forestille slik, men ibland er der nogle som minder mere om røde pølser eller blomster.

Jeg kan absolut ikke anbefale det, men hvis man alligevel vil kaste sig ud i det, så finder man Candy Crush Saga til Android her (gratis) og til iOS her (også gratis)

1 kommentar: