fredag den 31. januar 2014

Kedelig mobil?

Så lav et nyt cover!

Med Printoncover kan du lave nyt cover til et hav af forskellige mobiler eller tablets.

Det er virkelig meget nemt: Du vælger din device og så kan du enten vælge et foto fra arkivet eller selv uploade et foto. Du kan justere på størrelse, farver og retning.

Når du synes, du er færdig, klikker du Check Out, og så du lige en chance til for at godkende dit design.


Min kæreste er meget vild med Yves Saint Laurent's hus, Majorelle, i Marrakech, så det var meget oplagt at lave et cover med lige det motiv til hans tablet.

Jeg synes faktisk priserne er meget rimelige: mellem 189 og 199 kr og fri fragt. Og det er altså her det sner

onsdag den 8. januar 2014

Skånsom og billig træning

Ind i mellem kan man blive forbløffet over, hvad der i Danmark står til ens rådighed af ting - gratis eller til meget få penge. Jeg er feks helt overrasket over det, der hedder AquaPunkt: vandgymnastik i diverse danske svømmehaller. Du skal selv betale for indgangen til svømmegallen, men redskaber og instruktioner er til din rådighed uden merbetaling. (Dét er sgu da noget her i januar, hvor pungen måske er lidt slunken pga julen og kroppen trænger til lidt træning pga selvsamme jul!) Og på hjemmesiden kan du se YouTube videoer af, hvordan øvelserne udføres


Det er Gigtforeningen der står for AquaPunkt, og der er faktisk også særlige øvelser i vand for gravide som måske ikke har mulighed for at dyrke andre former for motion. Men selv, hvis man ikke lige orker at gå i svømmeren, så kan du på Gigtforeningen.dk finde øvelser du kan lave hjemme på stuegulvet - og målrettet hvad du måtte have af ømme punkter
¨

Jeg har prøvet vandgymnastikken. Umiddelbart er det ikke særlig hårdt og derfor ret overkommeligt - men det virker altså! Man bliver godt nok øm og træt af den der plasken rundt i vandet med skumgummidimser!

Du kan tjekke, hvor den nærmeste svømmehal med AquaPunkt ligger her